Onderhoud en Reparaties

Onderhoud en Reparaties

U kunt uw auto onderhoud op verschillende manieren uitvoeren. Bij een kleine beurt kijken wij vooral naar de accu, remmen en schokdempers. Bovendien vervangen wij de olie en het oliefilter. Bij een grote beurt wordt uw auto gecontroleerd op meer dan 90 punten. Wij vervangen de filters en bougies en vullen de vloeistoffen. Bij een grote beurt kijken we ook of de distributieriem vervangen moet worden.

Daarnaast controleren wij de uitlaat, remmen, verlichting, schokdempers en natuurlijk de banden. Bekijk op de pagina van de kleine beurt en de pagina van de grote beurt welke werkzaamheden we precies uitvoeren aan uw auto.

Kleine beurt

Bij een kleine beurt controleert een expert alle vitale functies zoals banden, uitlaat, schokdempers en remmen van de auto nauwkeurig. Uw lampen worden zo nodig bijgesteld, vloeistoffen bijgevuld en we vervangen of verversen de olie en het oliefilter. Bovendien kijken we naar de uitlaat, filters en ruitenwissers. Onderaan deze pagina vindt u alle punten die wij tijdens een kleine beurt (klein onderhoud) U kunt een kleine beurt ook combineren met een APK keuring. Vraag bij uw dichtstbijzijnde vestiging naar de exacte prijs hiervoor. Afhankelijk van het type en de leeftijd van uw auto, de kilometerstand en het aantal kilometers dat u jaarlijks rijdt, adviseren onze specialisten u graag over het juiste onderhoud aan uw auto.

Grote Beurt

Bij een grote beurt wordt uw auto gecontroleerd op alle essentiële onderhoudspunten. Wij vervangen de filters en bougies en vullen de vloeistoffen bij. Uiteraard verversen we de olie. Bij een grote beurt kijken we ook of de distributieriem vervangen moet worden. Goed en regelmatig onderhoud aan uw auto is namelijk cruciaal. Hiermee voorkomt u onaangename en dure verrassingen op het verkeerde moment. Bij een grote onderhoudsbeurt worden diverse onderdelen in, onder en om de auto en onder de motorkap nauwkeurig gecontroleerd en indien noodzakelijk vervangen.